Byg bro og åbn op for samarbejdet

En moderne digital arbejdsplads med Microsoft 365

IntraActive produktsuite - Udnyt det fulde potentiale på jeres digitale arbejdsplads

Etabler en digital arbejdsplads i Microsoft 365

IntraActive produktsuite gør det muligt at udnytte det fulde potentiale af Microsoft 365 platformen

IntraActive er en serie af applikationer til Microsoft 365, der gør det enkelt at bygge og vedligeholde løsninger til kommunikation og samarbejde. Microsoft 365 er en utrolig stærk og rig platform, der stiller en række services til rådighed og IntraActive applikationerne lægger sig oven på her med moduler, der hjælper slutbrugere, indholdsejere og adminstratorer.

Se vores løsninger

Med IntraActive Intranet kommer du hurtigere i luften med dit Intranet og med IntraActive Governance starter du rejsen rigtigt med Microsoft Teams.

IntraActive Connect gør det muligt nemt og gnidningsfrit at kommunikere på tværs af 2 organisationer, mens IntraActive Learning klæder dine medarbejdere på med de IT-kompetencer de skal bruge i deres daglige arbejde.

IntraActive produktsuiten er bygget til Microsoft 365 platformen og udnytter de nyeste Microsoft Cloud teknologier til fulde. IntraActive produktsuiten udbygges løbende med nye moduler og funktioner og via vores abonnementsmodel er din løsning altid “Evergreen”. Det sikrer dig, at du har de nyeste muligheder tilrådighed for at kunne videreudbygge og berige dit intranet eller din samarbejdsplatform.

Book en demo